Αρχική Κατηγορίες Νέων Παροχές

Παροχές

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, στο πλαίσιο της θεσμικής συνεργασίας που διατηρεί με το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ ενημερώνει τα μέλη της από τις 29 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς το 2ο Safety for Journalists Training School από το εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ, την έδρα Jean Monnet Chair for European Integration Journalism και το ΚΕΔΙΒ του ΑΠΘ. 

Αύγουστος 23, 2022

Το ΤΥΠ Θεσσαλονίκης του ΕΔΟΕΑΠ και τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ και της ΕΠΗΕΘ σας προσκαλούν  σε ενημερωτική συνάντηση για το νέο πρόγραμμα πρόληψης υγείας  «Πνοή Ζωής», που εφαρμόζει ο ΕΔΟΕΑΠ.

Ιούνιος 18, 2021

Το Ταμείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας για την Ευρώπη (IJ4EU) άνοιξε σήμερα, 1η Ιουνίου, τις αιτήσεις για δύο νέα, διασυνοριακά ερευνητικά έργα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ιούνιος 01, 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώνει ότι η καθιερωμένη γιορτή και κοπή της πίτας, που γίνεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου, φέτος, όπως είναι αυτονόητο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δεκέμβριος 31, 2020

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συνεχίζει να διαπραγματεύεται με επιχειρήσεις και καταστήματα εκπτώσεις για τα μέλη της.

Οι συνάδελφοι μπορούν να ζητούν από τα παρακάτω καταστήματα την έκπτωση που αναφέρεται, δείχνοντας την Ταυτότητα της ΕΣΗΕΜ-Θ

Ιούνιος 16, 2020

H Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης ενημερώνει τα μέλη της που είναι άνεργα ή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ (επίδομα ανεργίας ή επίσχεσης εργασίας) ότι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ενόψει των Χριστουγέννων.

Δεκέμβριος 03, 2019

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, έπειτα από συμφωνία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ, προσφέρει στα μέλη της Ένωσης θέσεις με μειωμένα δίδακτρα σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Σεπτέμβριος 30, 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ενημερώνει τους συναδέλφους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ή έχουν εκπροσωπηθεί σε τριμερείς συμφιλιωτικές συναντήσεις του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή σε προγράμματα συμβουλευτικής - κατάρτισης - πιστοποίησης.

Απρίλιος 11, 2019

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ ενημερώνει τους συναδέλφους ότι προϋπόθεση για να παραλαμβάνουν το αυτοκόλλητο

Ιανουάριος 17, 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 5350/28-11-2018) απόφαση με την οποία καθορίζεται η διαγραφή οφειλών προς τον πρώην ΟΑΕΕ δημοσιογράφων που ασφαλίζονταν ως μισθωτοί στο ΤΣΠΕΑΘ και παράλληλα διατηρούσαν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Δεκέμβριος 06, 2018

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Παροχές
Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους
Είστε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ; Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!
ΕΣΗΕΜ-Θ | Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους

When an unknown printer took a galley and scrambled it to make specimen book not only five When an unknown printer took a galley and scrambled it to five centurie

Επικοινωνία

Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 243 572

info@esiemth.gr

esiemth.gr