Αρχική Κατηγορίες Νέων Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ και του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, υπό το βάρος των εξελίξεων και των καταστροφών που προκαλεί η κακοκαιρία σε περιοχές της χώρας, αναβάλλουν τις προγραμμ

Σεπτέμβριος 08, 2023

Νέο θεσμικό εργαλείο για την αποτύπωση των συνθηκών εργασίας και την ενίσχυση των όρων απασχόλησης στον περιφερειακό Τύπο θέτει στη διάθεση των επαγγελματιών δημοσιογράφων η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Μάρτιος 20, 2023

Ο ΞΕΝΟΦΩΝ, ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων κατέθεσε, επίσημα πλέον και με απόλυτη τεκμηρίωση και νομική επάρκεια, αίτηση αδειοδότησης στον αρμόδιο Οργανισμό, για να εκπροσωπεί τα μέλη και τα μη μέλη των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας και να τους αποδίδει τις αμοιβές που δικαιούνται για τη χρήση των έργων τους.

Μάρτιος 17, 2023

Πλήρως ανανεωμένη είναι η Κριτική Επιτροπή της διαγωνιστικής έκθεσης φωτορεπορτάζ #PRESS_photostories που διοργανώνει για έκτη χρονιά το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Ιανουάριος 24, 2023

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), στις εγκαταστάσεις της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη, στις 22/12/2023.  Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΕΑΠ, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Νίκος Καρράς.

Δεκέμβριος 22, 2022

Η ΕΣΗΕΜ-Θ σας προσκαλεί στη δημόσια παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος Μεσογειακό Παρατηρητήριο κατά της Παραπληροφόρησης (MedDMO), που θα γί

Νοέμβριος 30, 2022

Αρχίζουν αύριο, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στη Σαμοθράκη οι εργασίες του 17ου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου, που συγκεντρώνουν στο νησί περισσότερους από 80 δημοσιογράφους, ερευνητές, εκπροσώπους των ελληνικών Ενώσεων Συντακτών, αλλά και ευρωπαϊκών οργανισμών για την Ενημέρωση και τα ΜΜΕ. Θέμα του Συνεδρίου είναι η Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και η Ελευθερία του Τύπου.

Οκτώβριος 21, 2022

Με τρεις σπάνιες μουσικές βραδιές ολοκληρώνεται ο φθινοπωρινός κύκλος εκδηλώσεων #PRESS_taratsa που οργάνωσε το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Αυτή την εβδομάδα στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5 θα παίξουν οι:

Σεπτέμβριος 27, 2022

Τέσσερις κωμωδίες-σταθμοί στην ιστορία του Κινηματογράφου θα προβληθούν από τις 12 ως τις 15 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5, στο πλαίσιο του φθινοπωρινού Κύκλου Εκδηλώσεων #PRESS_taratsa.

Σεπτέμβριος 09, 2022

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Δελτία Τύπου
Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους
Είστε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ; Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!
ΕΣΗΕΜ-Θ | Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους

When an unknown printer took a galley and scrambled it to make specimen book not only five When an unknown printer took a galley and scrambled it to five centurie

Επικοινωνία

Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 243 572

info@esiemth.gr

esiemth.gr